Om innsendte data

Du kan se informasjon om dataene som ble sendt inn til Kaspersky mens du brukte tidligere versjoner av programmet

Data som sendes til Kaspersky med Kaspersky Safe Kids 1.9

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Personopplysningene som gis under sluttbrukerlisensavtalen (lisensavtalen) er angitt i det tilhørende juridiske dokumentet. Du kan vise lisensavtalen ved å lese dokumentet license.txt i programmets installasjonsmappe.

Ikke-personlige opplysninger som gis for kjernefunksjonalitet:

Ikke-personlige data som sendes inn for å forbedre programvarens kvalitet:

Ikke-personlige opplysninger oppgitt for varselet i tide og retting av feil relatert til installering, avinstallering og oppdatering av programvare: